11 september - Introductiewandeling Mind-Walk

Mind-Walk+op+de+Tafelberg.jpg
Mind-Walk+op+de+Tafelberg.jpg

11 september - Introductiewandeling Mind-Walk

0.00

MINDFUL WANDELEN IN DE BUITENLUCHT

Wat is Mind-Walk? Mind-Walk is ONT-moeten en ontmoeten. Mind-Walk is mindful wandelen in de natuur, waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Tijdens een wandeling van 3 tot 5 kilometer leer je verschillende meditatieve wandeltechnieken, die afgewisseld worden met lichte yoga, tai chi, ademhalingsoefeningen en mindfulness meditatie. Je maakt contact met de natuur om je heen en daardoor ook makkelijker met je eigen natuur. Je leert technieken om beter te ontspannen en in het nu te zijn. Dit werkt door in je dagelijks leven. Een wandeling duurt ongeveer 75 minuten en is opgebouwd rondom een thema zoals: ont-moeten, vriendelijkheid, bewustwording. Veel van de oefeningen die worden gedaan zijn makkelijk in te zetten, thuis of op het werk. Na het wandelen ben je meer ontspannen en heb je tools in handen om bewuster en met meer aandacht door het leven te gaan. Elke wandeling wordt afgesloten met een thee en iets lekkers.

Op woensdag 18 september start een nieuwe training van 9 lessen op de Tafelberg in Blaricum, op woensdagen om 10.00 uur. Kosten: 90 euro voor 9 lessen.

Meelopen met een introductie wandeling kan op: woensdag 17 juli, 14 augustus of 11 september 2019

Info en aanmelden: Els Aardewijn, de Lis – mindfulness & massage 06-15138686 – delis@aardewijn.com – www.delis.aardewijn.com

Add To Cart