Sarita's Hartkoor, ook in de Meentamorfose

Sarita - piano rode jurk - zwart-wit.png
flyer Hartkoor Huizen juni 17.png
Sarita - piano rode jurk - zwart-wit.png
flyer Hartkoor Huizen juni 17.png

Sarita's Hartkoor, ook in de Meentamorfose

5.00

Sarita Lemmens (gediplomeerd zangpedagoge) zong al jong in verschillende jazz- en coverbands. Na haar opleiding aan het conservatorium (zang, jazz/pop) ging ze ook lesgeven aan muziekscholen en kunstencentra, en leidde ze diverse koren. Zelf zingt ze voornamelijk jazz, pop en luisterliedjes met piano- of gitaarbegeleiding. Sinds 2003 heeft ze haar eigen lespraktijk in ’t Gooi: Sarita’s Zingdingen, voor individuele zanglessen en zangcoaching.

Maar niet iedereen wil solozingen. En niet iedereen die in een koor wil zingen, krijgt die kans. Soms is het door audities en stemtests onbereikbaar terwijl zingen zo fijn is voor mensen die er plezier aan beleven…  

 

Mensen die denken dat ze niet kunnen zingen, of het niet durven, of gewoon gezellig in ongedwongen sfeer samen met muziek willen bezig zijn krijgen bij Sarita volop de gelegenheid in Sarita’s HARTKOOR om van die voordelen van samen zingen te kunnen genieten! Niet alleen is dat goed voor het humeur en geheugen, maar ook wetenschappelijk bewezen bevorderlijk voor de algehele gezondheid!


Bij dit koor geen audities of stemtest, en je hoeft geen noten te lezen: je kunt gewoon meezingen. De jongste zanger is begin 20, en de oudste ruim over de 80 jaar! 

 

Repertoire wordt aangedragen door de deelnemers zelf – hits van toen en nu – en door Sarita bewerkt voor het koor. We werken in reeksen, series van een beperkt aantal kooravonden zodat je niet direct het hele jaar hoeft mee te zingen als dat je niet goed uitkomt.

 

Er zijn verschillende koren, elk op zichzelf staand,  maar wel met de zelfde opzet:

Sarita’s HARTKOOR HUIZEN: woensdag van 20.00 – 21.15 in De Meentamorfose, Huizen

Sarita’s HARTKOOR LAREN:   dinsdag van 20.00 – 21.15 in De Blokhut, Laren


Sarita's HARTKOOR HILVERSUM: donderdag van 13.30 - 14.45 uur in Lopes Dias, Hilversum!
 

Wil je ook meezingen?

Stuur een berichtje naar Sarita (saritas.hartkoor@gmail.com)  waarin je aangeeft in welk koor je wil meedoen. Je krijgt dan de benodigde informatie toegestuurd. 

Add To Cart