Voor ouders en kinderen: Opstap(je), Opvoedladder en Kinderondersteuning

baby-72224_640.jpg
logo versa vierkant.JPG
baby-72224_640.jpg
logo versa vierkant.JPG

Voor ouders en kinderen: Opstap(je), Opvoedladder en Kinderondersteuning

5.00

Opstap en Opstap(je) zijn tweejarige programma’s voor kinderen en hun ouder(s), meestal de moeder. Het dient als ondersteuning om achterstand op school te voorkomen. Wekelijks bezoekt moeder met haar kind bijeenkomsten waarin zij leert hoe ze de ontwikkeling van haar kind spelenderwijs kan stimuleren. Opstapje richt zich op kinderen van 2–4 en Opstap op kinderen van 4-6. Versa Welzijn verzorgt Opstap(je) in Bussum en Huizen.

De opvoedladder is een brede verzameling aan activiteiten bedoeld om ouders in Huizen te ondersteunen bij de opvoeding. Zo zijn er regelmatig workshops, bijvoorbeeld over positief opvoeden of omgaan met driftbuien. Ook organiseren we maandelijks opvoedparty’s. Tijdens een opvoedparty ontmoeten ouders andere ouders uit de buurt. Aan de hand van vragen komt er een gesprek op gang over de tips en tricks van het opvoeden. Alle activiteiten staan onder leiding van medewerkers van Versa Welzijn.

Kijk voor alle informatie over deze en andere activiteiten en ondersteuning op https://www.versawelzijn.nl/kinderen-ouders/opvoedingsondersteuning.

 

 

Add To Cart