Geef- en Neemwinkels

Geef- en Neemshop.jpg
logo versa vierkant.JPG
2IMG_0382.JPG
Geef- en Neemkast Om de Hoek.jpg
Geef- en Neemshop.jpg
logo versa vierkant.JPG
2IMG_0382.JPG
Geef- en Neemkast Om de Hoek.jpg

Geef- en Neemwinkels

1.00

In diverse wijkcentra in Huizen kun je kleding, speelgoed, kleine huishoudelijke artikelen etc. die je niet meer gebruikt inleveren, of ruilen tegen iets nieuws. Ook wanneer je niets weg te geven hebt ben je welkom om iets uit te zoeken, gratis of voor een klein (vrijwillig) bedrag.

Wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger, loop dan eens binnen tijdens de openingstijden, of neem contact op, extra handen zijn vaak erg welkom.

Snuffelkast Wijkcentrum 't Holleblok

Wijkcentrum Holleblok heeft een snuffelkast met 2e hands baby/kinderkleding in de maten 50 tot ongeveer maat 152 tegen kleine prijzen.
Geopend: maandag  van 9.30 tot 12.00 uur. Kom een keer kijken! Zomervakantie gesloten!

Wijkcentrum Holleblok, Holleblok 2 Huizen

Geef- en Neemwinkel 't Vuronger

Kleding,  kleine huishoudelijke artikelen, boeken en spelletjes die u kunt missen of niet meer gebruikt, kunt u inbrengen in onze Geef- en Neemwinkel. U kunt dan weer iets anders mee naar huis nemen waar u zelf wat aan hebt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom wanneer u alleen iets voor uzelf wilt uitzoeken.  
 
Een kleine vrijwillige bijdrage van van harte welkom. Deze bijdrage wordt besteed aan de onkosten voor het runnen van de winkel. Op deze manier dragen we allemaal bij aan het milieu, en aan de medemens die minder te besteden heeft.

Openingstijden: maandag- en donderdagochtend 10.00 tot 12.00 uur en de eerste zaterdagochtend van de maand.  Voor meer informatie kunt u bellen met Elisabeth (06 12774901). Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u lid worden van de facebookgroep Geef– en Neemwinkel ‘t Vuronger.

Wijkcentrum 't Vuronger, Schoolstraat 6, Huizen

Geef- en Neemkasten Om de Hoek

Deze kasten vindt je in de gang van Wijkcentrum Meentamorfose. Voor kleine leuke artikelen. Gratis mee te nemen. Heb je wat voor de kast dan dit graag onder de kasten plaatsen, dan zoeken wij er een mooi plekje voor uit.

De kasten zijn open tijdens alle openingsuren van het wijkcentrum. Dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend kun je worden geholpen door iemand van Om de Hoek.

Om de Hoek organiseert activiteiten door en voor mensen die (tijdelijk) moeite hebben met de snelheid en eisen van de maatschappij.

Shopkom in de Draaikom

Door de Shopkom krijgen spullen een tweede leven bij iemand anders. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Iedereen herkent het: kleding of speelgoed dat nog goed is, maar niet meer gebruikt wordt. Doe anderen een plezier en neem het mee voor de Shopkom. Iedereen mag voor prijsjes van € 0,10 tot € 3,- spullen van de tafel meenemen, ook voor vriendinnen, kinderen, zus, buren, etc.

Dagelijks van 10.00-15.00 uur.

Wijkcentrum De Draaikom, Draaikom 2, Huizen

Add To Cart